Hmar Caravan en Camper is de nieuwste software voor het caravan- en camperbedrijf, ontwikkeld in samenwerking met Jan van Schaffelaar Caravans uit Barneveld. In nauw overleg met de Greeff Caravan – Recreatie uit Grave zijn de puntjes op de i gezet en een aantal nieuwe modules toegevoegd, zoals een compleet systeem voor kassa en shop. Zelfs een complete en ge├»ntegreerde planning maakt deel uit van de standaard software. Vanuit de praktijk ontwikkeld sluit dit pakket naadloos aan bij alle voorkomende bedrijfsprocessen.

Hmar caravan biedt alle functies voor het caravan- en camperbedrijf in de meest complete en gebruiksvriendelijke vorm. Bovendien hebben we er voor gekozen om de software voor iedereen bereikbaar te maken, dus zonder dat er een torenhoge eerste investering plaats moet vinden.

Uiteraard zij wij trots op dit nieuwe product en komen wij graag naar je toe om een vrijblijvende presentatie te geven. Heel veel tijd zullen we niet nodig hebben om je ervan te overtuigen dat met Hmar Caravan en Camper grote besparingen in tijd en geld gerealiseerd zullen worden.

Aarzel niet en neem direct contact met ons op!