Hmar Caravan en Camper is de nieuwste software voor het caravan- en camperbedrijf, ontwikkeld in samenwerking met Jan van Schaffelaar Caravans uit Barneveld. In nauw overleg met de Greeff Caravan – Recreatie uit Grave zijn de puntjes op de i gezet en een aantal nieuwe modules toegevoegd, zoals een compleet systeem voor kassa en shop.

Camper en Caravancenter Cor van den Oever uit Herpen heeft de lat uiteindelijk nóg hoger gelegd, waardoor we nu vol trots kunnen zeggen dat Hmar CenC, de enige branche specifieke software voor caravan- en camperbedrijven, écht compleet is. Zo is er nu een complete en geïntegreerde werkplaatsplanning beschikbaar , is er een complete agenda met taken per medewerker (en herinneringen) toegevoegd, en is er een koppeling gemaakt met Exact Online.

Vanuit de praktijk ontwikkeld sluit Hmar CenC naadloos aan bij alle voorkomende bedrijfsprocessen.

Hmar CenC biedt alle functies voor het caravan- en camperbedrijf in de meest complete en gebruiksvriendelijke vorm. Bovendien hebben we er voor gekozen om de software voor iedereen bereikbaar te maken, dus zonder dat er een torenhoge eerste investering plaats moet vinden. Bovendien is alles inclusief, dus er hoeven geen dure modules aangekruist te worden.

Uiteraard zij wij trots op dit nieuwe product en komen wij graag naar je toe om een vrijblijvende presentatie te geven. Heel veel tijd zullen we niet nodig hebben om je ervan te overtuigen dat met Hmar CenC grote besparingen in tijd en geld gerealiseerd zullen worden.

Aarzel niet en neem direct vrijblijvend contact met ons op!